Tonerlagret

Tonerlagret är en hemsida som erbjuder allt från toners och bläckpatroner till blandat kontorsmaterial. De försöker se till att alla kunder ska hitta det de söker, vare sig det är nya produkter eller om du behöver delar till din gamla trogna skrivare.

Sammanfattande betyg

produkter
erbjudanden
kundtjänst

Totalbetyg

4.5 av 5
Till butiken

Tonerlagrets produkter

3 / 5

Tonerlagret hjälper så gott de kan och de försöker dessutom pressa alla inköpspriser för att de ska kunna erbjuda sina kunder en så bra deal som möjligt.

Hemsidan är lättnavigerad med en meny till vänster där det går att välja mellan alla olika produkter de säljer. Du kan också välja det märke du söker på en gång för att se alla produkter därifrån.

Tonerlagrets erbjudanden

4 / 5

Utöver att företaget erbjuder några av de bästa priserna när det gäller toner/bläckpatroner till skrivare och annat kontorsmaterial, finns det några spännande erbjudanden. Det går att köpa med gratis leveranser i ett helt år. Detta kan vara bra när du vet att du kommer göra flera beställningar under ett år. Det är ett bra sätt att slippa betala frakt varje gång du beställer.

Det går även att prenumerera på ett nyhetsbrev. Där kan det finns erbjudanden och spännande rabatter att hitta. Varje gång du besöker hemsidan kan det också dyka upp nya rabatter som gäller för utvalda produkter under en viss tid.

Tonerlagrets kundtjänst

4.5 / 5

Om du behöver hjälp, vare sig det är före, under eller efter du ska göra ett köp hos Tonerlagret finns det en trevlig kundtjänst. Det går att ta kontakt med dom via chatten som finns på hemsidan.

Chatten har inga bestämda öppettider utan sägs vara öppen när de har tillfälle så det gäller att ha lite tur när du söker hjälp den vägen. Annars finns det telefonsupport som är öppen måndag – torsdag mellan 08.00-16.30, samt fredagar mellan 08.00-15.00. Telefonsupporten är lunchstängd mellan 12.00-12.30.

Skulle inget av dessa alternativ fungera går det dessutom att skicka ett e-postmeddelande till kundtjänst@tonerlagret.se. Då hjälper de dig så snabbt de kan.