Shopping4net

Shopping4net är ett e-företag som säljer bläckpatroner och andra skrivartillbehör. Företaget började under namnet Lenses4net år 1999 och sålde då bara linser, linsvätska och dylikt, vilket de var störst med i Norden att göra

Sammanfattande betyg

produkter
erbjudanden
kundtjänst

Totalbetyg

3 av 5
Till butiken

Shopping4nets produkter

3 / 5

På Shopping4nets hemsida kan besökare lätt leta sig fram till den produkt som eftersöks. Under kategorin med namnet ”Print” hittas förstaklassiga bläckpatroner och toner som alla håller hög kvalitet och kommer från välkända märken. Här hittas även fotopapper.

Hos Shopping4net kan du med andra ord klicka hem allt till din skrivare samtidigt som du beställer hem andra produkter från ett flertal olika kategorier.

Shopping4nets erbjudanden

2.5 / 5

I skrivande stund finns inga aktiva kampanjer hos webbutiken men detta är inget som är främmande på sajten utan dyker upp med jämna mellanrum. Bortsett från att produkterna som erbjuds alltid gör det till ett fördelaktigt pris finns även en annan fördel som talar för Shopping4net; fraktkostnaden. Fraktkostnaden är nämligen alltid gratis, oberoende på vilken summa du beställer för.

Dessutom är leveranstiderna snabba, vilket innebär att du aldrig behöver vänta särskilt länge på dina skrivartillbehör eller andra produkter. För att försäkra dig om att ta del av de erbjudanden som finns kan du anmäla dig till sajtens nyhetsbrev.

Shopping4nets kundtjänst

3.5 / 5

Att ha en kundtjänst är något som alltid väger tung när konsumenter väljer vilken sajt de ska beställa varor från. Just denna sajt kan du kontakt på tre olika sätt; via telefon, mejl eller ett kontaktformulär, vilket du hittar direkt på webbsidan under fliken ”Kontakta oss”.

Telefonsupporten är öppen måndag till fredag från klockan 09.00 till 15.00 med en timmes lunchstäng mellan klockan 12.00 och 13.00. Om du hellre vill skicka ett mejl för att ställa din fråga kan du göra detta på adress info@shopping4net.com. Räkna med en väntetid på 24 timmar, förutsatt att det inte är helgdag. De har också en sektion med vanligt förekommande frågor och svar.