Patroner.se

Patroner.se grundades 1996 och är därför en av de äldsta återförsäljarna på den svenska marknaden för bläckpatroner, fotopapper och andra tillbehör inom samma kategori. Patroner.se har tre ledord:

  • Billigt. På sajten ska du kunna hitta produkter som är billigare än om du skulle köpa samma produkt i en fysisk butik.
  • Snabbt. Leveransen ska gå snabbt och helst ska produkten vara hos dig redan nästa dag.
  • Enkelt. Du ska enkelt kunna hitta din produkt på hemsidan. Så länge du vet vad du har för skrivare ska det inte ta mer än någon minut att hitta det du letar efter.

Sammanfattande betyg

produkter
erbjudanden
kundtjänst

Totalbetyg

4 av 5
Till butiken

Patroner.ses produkter

4 / 5

Patroner.se har som namnet skvallrar om ett stort utbud av bläckpatroner till alla möjlig typer av skrivare. Du kan även välja att komplementera din beställning med andra kontors-/skrivartillbehör som fotopapper, anteckningsblock och håltagare. Patroner.se har även tillbehör till elektronik, som exempelvis mobilskal, laddare och powerbanks, i sitt utbud. Med en effektiv och smidig sökfunktion hittar du snabbt det du söker efter.

Patroner.ses erbjudanden

3.5 / 5

Patroner.se har då och då speciella erbjudanden på vissa produkter. Dessa hittar du enkelt högst upp på hemsidan under ”Dina erbjudanden”. Dessa erbjudanden uppdateras med jämna mellanrum så håll utkik för att ha koll på de senaste erbjudandena.

Då och då erbjuder Patroner.se även kampanjkoder där du kan vi en procentuell rabatt på hela ditt köp, en produkt utan extra kostnad eller reducerad fraktkostnad. Håll utkik på sidan så kan du spara pengar nästa gång du behöver beställa något från sajten.

Patroner.ses kundtjänst

4 / 5

Förutom att leverera beställningar snabbt så har Patroner.se en kundtjänst som du snabbt och enkelt kan få tag i om du skulle ha några frågor. Här kan du fråga allt om produkterna i utbudet, vad som gäller för just din skrivare eller om leverans och leveranstider. Du kan maila men för att få svar så snabbt som möjligt kan du även ringa.

Du hittar företagets kontaktuppgifter här i sidokolumnen. Dessa finns även på företagets hemsida under fliken ”Kundtjänst”. Om du skapar en inloggning på Patroner.se så kan du enkelt se din orderhistorik och leveransstatus på alla produkter du beställt.