Samsung CLT-K406S svart toner

Samsung CLT-K406S svart toner
Tillverkare
Samsung
Produktnummer
CLTK406S
Färg
Svart
Typ
Toner
Kapacitet
1500 sidor
Omdöme: 4.5/5
Erbjudande Leverans samma dag Leveranstid 1-5 arbetsdagar Frakt fr. 49 kr
Omdöme: 4/5
Erbjudande Skickas samma dag Leveranstid 1-4 arbetsdagar Frakt fr. 29 kr

Beställ svart Samsung CLT-K406S billigare på nätet

I tabellen ovanför kan du se vilka butiker som säljer Samsung CLT-K406S svart toner billigt på nätet. Tänk på att du kan välja mellan att köpa original och kompatibla CLT-K406S  toner. En kompatibel toner är vanligtvis billigare än en vanlig Samsung toner men har oftast lika bra kvalitet och kapacitet.

För att beställa en svart Samsung CLT-K406S toner till din skrivare, klicka på knappen ”Till butik” vid den butik du vill handla från. Du kommer då direkt till butikens webbplats där du slutför köpet.

Samsung CLT-K406S har en kapacitet på 1500 sidor

Originalpatronen från Samsung har som standard en kapacitet på 1500 sidor. Kapaciteten för en kompatibel CLT-K406S svart patron kan variera beroende på vilken butik du handlar från men de flesta butiker erbjuder oftast liknande kapacitet.

Kontrollera att produktnamnet CLT-K406S stämmer

För kompatibla toner, dubbelkolla att produktnamnet är CLT-K406S så att du är säker på att patronen verkligen passar till din laserskrivare. Kontrollera även att patronen är svart. Om det är en CLT-K406S toner men ändå inte passar din skrivare, hör av dig till den butik du beställde från så hjälper dom dig att byta till rätt toner.