Lexmark 70C2HKE svart toner

Lexmark 70C2HKE svart toner
Tillverkare
Lexmark
Produktnummer
70C2HKE
Färg
Svart
Typ
Toner
Kapacitet
4000 sidor
Omdöme: 4.5/5
Erbjudande Leverans samma dag Leveranstid 1-5 arbetsdagar Frakt fr. 49 kr
Omdöme: 4/5
Erbjudande Skickas samma dag Leveranstid 1-4 arbetsdagar Frakt fr. 29 kr

Beställ svart Lexmark 70C2HKE billigare på nätet

I tabellen ovanför kan du se vilka butiker som säljer Lexmark 70C2HKE svart toner billigt på nätet. Tänk på att du kan välja mellan att köpa original och kompatibla 70C2HKE toner. En kompatibel toner är vanligtvis billigare än en vanlig Lexmark toner men har oftast lika bra kvalitet och kapacitet.

För att beställa en svart Lexmark 70C2HKE toner till din skrivare, klicka på knappen ”Till butik” vid den butik du vill handla från. Du kommer då direkt till butikens webbplats där du slutför köpet.

Lexmark 70C2HKE har en kapacitet på 4000 sidor

Originalpatronen från Lexmark har som standard en kapacitet på 4000 sidor. Kapaciteten för en kompatibel 70C2HKE svart patron kan variera beroende på vilken butik du handlar från men de flesta butiker erbjuder oftast liknande kapacitet.

Kontrollera att produktnamnet 70C2HKE stämmer

För kompatibla toner, dubbelkolla att produktnamnet är 70C2HKE så att du är säker på att patronen verkligen passar till din laserskrivare. Kontrollera även att patronen är svart. Om det är en 70C2HKE toner men ändå inte passar din skrivare, hör av dig till den butik du beställde från så hjälper dom dig att byta till rätt toner.