HP CB435A svart toner

HP CB435A svart toner
Tillverkare
HP
Produktnummer
CB435A
Färg
Svart
Typ
Toner
Kapacitet
1500 sidor

Beställ svart HP CB435A billigare på nätet

I tabellen ovanför kan du se vilka butiker som säljer HP CB435A svart toner billigt på nätet. Tänk på att du kan välja mellan att köpa original och kompatibla CB435A toner. En kompatibel toner är vanligtvis billigare än en vanlig HP toner men har oftast lika bra kvalitet och kapacitet.

För att beställa en svart HP CB435A toner till din skrivare, klicka på knappen ”Till butik” vid den butik du vill handla från. Du kommer då direkt till butikens webbplats där du slutför köpet.

HP CB435A har en kapacitet på 1500 sidor

Originalpatronen från HP har som standard en kapacitet på 1500 sidor. Kapaciteten för en kompatibel CB435A svart patron kan variera beroende på vilken butik du handlar från men de flesta butiker erbjuder oftast liknande kapacitet.

Kontrollera att produktnamnet CB435A stämmer

För kompatibla toner, dubbelkolla att produktnamnet är CB435A så att du är säker på att patronen verkligen passar till din laserskrivare. Kontrollera även att patronen är svart. Om det är en CB435A toner men ändå inte passar din skrivare, hör av dig till den butik du beställde från så hjälper dom dig att byta till rätt toner.