Nordicink

Nordicink är ett företag med över 20 års erfarenhet i branschen och som har levererat produkter till hundratusentals kunder. Företaget grundades 1998 som ett skolprojekt och vann då pris som Bästa UF-företag (Ung Företagsamhet). Sen dess har företaget vunnit fler priset och fortsätter att växa och vara en populär aktör på marknaden.

Sammanfattande betyg

produkter
erbjudanden
kundtjänst

Totalbetyg

4.5 av 5
Till butiken

Nordicinks produkter

4.5 / 5

Nordicink säljer inte enbart bläckpatroner och andra skrivartillbehör, även om de erbjuder mycket av dessa till flera olika varumärkesskrivare, utan de säljer också kontorsmaterial och elektronikprodukter.

Du kan köpa kontorsvaror som anteckningsblock och kuvert men också städprodukter och köksprodukter. Inom elektronik kan du köpa kablar, högtalare och tillbehör till både mobil, dator och surfplatta med mera.

Med andra ord kan du köpa saker som behövs både på kontoret och i hemmet från samma företag till fördelaktiga priser och med smidig leverans.

Nordicinks erbjudanden

3 / 5

Om du någon gång har handlat hos Nordicink kommer du kunna ta del av deras nyhetsbrev som skickas ut via mejl. I nyhetsbrevet kan du få både erbjudanden och rabattkoder som du sedan kan använda dig av när det är dags för ditt nästa köp. Oftast skickas erbjudandet i form av en länk i mejlet och om du klickar på den läggs erbjudandet till automatiskt. Ibland krävs dock en rabattkod.

Erbjudanden från Nordicink kommer alltid med ett bestämt slutdatum samt en viss köpsumma som du måste komma upp i innan du kan ta del av erbjudandet. Allt detta står angivet i villkoren som du får i samband med erbjudandet.

Nordicinks kundtjänst

4 / 5

Du kan nå Nordicinks kunniga kundtjänst via telefon eller mejl. Om du vill ringa har kundtjänsten öppet mellan klockan 09:00 – 16:00 på vardagar men stängt för lunch mellan klockan 12:00 och 13:00. Du når dem på telefonnummer 0470-625 45 under angivna tider.

Mejl kan du skicka när som helst på dygnet och svar får du oftast inom 24 timmar. Många föredrar detta alternativ då du får ett skriftligt svar på dina frågor. Mailadressen är info@nordicink.se.

Nordicink har också en välskriven och informativ FAQ-sektion på sin hemsida där du kan hitta svar på flera olika frågor som kunder oftast ställer.