Megashop

Megashop grundades 2004 och har med hjälp av låga priser och bra service lyckats slå sig in som en av de största aktörerna på marknaden. År 2006 öppnade företag sin första och hittills enda fysiska butik i Karlstad.

Sammanfattande betyg

produkter
erbjudanden
kundtjänst

Totalbetyg

4 av 5
Till butiken

Megashops produkter

4 / 5

Hos Megashop hittar du allt som kan vara nödvändigt för kontoret och butiken, till exempel toners, bläck, etiketter, skrivare och rollups. Dessutom har de produkter som du med dina nära och kära kan ha roligt med på er fritid. Megashop erbjuder nämligen även leksaker för stora som små, spännande saker för hobby och pyssel samt sällskapsspel för alla åldrar.

Som om inte det vore nog hittar du också mobiltillbehör och utrustning för olika typer av sporter, exempelvis tennis, gymnastik och fotboll. Detta gör att du hittar allt du behöver på en och samma sajt, oavsett om det gäller din verksamhet eller fritid.

Megashops erbjudanden

4 / 5

Hos Megashop hittas en del förmånliga erbjudanden. Om du blir ny kund hos företaget får du exempelvis välja mellan två förmånliga premier. Dessa består antingen av ett förpackning fotopapper innehållandes 20 ark eller eller Minitriss med chans att vinna upp till 100 000 kronor.

Ett annat erbjudande som finns på sajten rör återkommande kunder. När du beställer kompatibla toner och bläckpatroner får du en rabattkod som ger dig 10 % på ditt nästa köp av kompatibla produkter.

Om din bläckpatronbeställning överstiger 799 kronor skickas varorna dessutom fraktfritt. För andra varor gäller 3125 kronor för att inte behöva betala fraktkostnaden.

Megashops kundtjänst

3.5 / 5

Det kan hända att det dyker upp frågor eller funderingar under tiden som du befinner dig på Megashops hemsida. Skulle detta ske kan du vända dig till deras kundtjänst.

Du når enkelt kundtjänsten via telefon helgfria måndagar till torsdagar mellan klockan 08.00 till 16.30. På fredagar gäller samma öppningstider men då stänger de istället klockan 13.00.

Under helger är kundtjänsten obemannad, vilket betyder att ingen hjälp går att få på dessa dagar. Om ett problem eller en fundering skulle uppstå under tiden som kundtjänsten är stängd kan du istället skicka ett mejl. Detta svarar de på så fort som möjligt.