Lexmark bläckpatroner

Hitta billiga bläck- och färgpatroner till Lexmark skrivare

Omdöme: 4.5/5
Erbjudande Bläckpatroner fr. 1 kr Leveranstid 1-3 arbetsdagar Frakt fr. 49 kr
Omdöme: 4.5/5
Erbjudande Leverans samma dag Leveranstid 1-5 arbetsdagar Frakt fr. 49 kr
Omdöme: 4.5/5
Erbjudande Det miljövänliga valet Leveranstid 1-2 arbetsdagar Frakt fr. 39 kr
Omdöme: 4/5
Erbjudande Skickas samma dag Leveranstid 1-4 arbetsdagar Frakt fr. 29 kr
Omdöme: 4/5
Erbjudande Bläckpatroner fr. 1 kr Leveranstid 1-2 arbetsdagar Frakt fr. 49 kr

Patroner som passar Lexmark skrivare

Lexmark skrivare

Utbrytaren ur IBM fortsätter vara marknadsledande

Idag vet väldigt få att Lexmark, som är en ledande skrivartillverkare, tidigare var en del av IBM. Lexmark bildades 1991 när IBM lämnade skrivarbranschen och företagets huvudkontor finns fortsatt i USA.

Lexmark var en av de första företagen att producera en trådlös bläckstråleskrivare. De var också det första företaget som släppte en skrivare som kunde kopplas direkt till internet, detta var år 2009. De flesta känner till företaget genom Lexmark bläckpatroner och skrivare.

Lexmark fortsatt populärt märke för skrivare

Lexmark är kända för sina kvalitativa färgpatroner och skrivare. Flera företag och internetsajter säljer Lexmarks originalprodukter i form av bläckpatroner, skrivare, lasertoner samt fotopapper så den som vill köpa en Lexmark skrivare eller Lexmark färgpatroner behöver inte söka länge.

Lexmarks mest populära skrivare är både bläckstråleskrivare och laserskrivare. Lexmarks papper är utvecklat för att ge dokument en hög kvalitet samt klara och livfulla färger som uppfyller en hög standard.

Lexmark jämfördes med tolv konkurrerande varumärken samt 21 skrivare där Lexmark överträffade samtliga konkurrenter med hög kvalitet och tillförlitlighet. Att genomgående använda sig av Lexmark skrivare, patroner och papper ger ett oöverträffat resultat.