Lasertoner

Butiker som säljer lasertoner billigt

Omdöme: 4.5/5
Erbjudande Bläckpatroner fr. 1 kr Leveranstid 1-3 arbetsdagar Frakt fr. 49 kr
Omdöme: 4.5/5
Erbjudande Leverans samma dag Leveranstid 1-5 arbetsdagar Frakt fr. 49 kr
Omdöme: 4.5/5
Erbjudande Det miljövänliga valet Leveranstid 1-2 arbetsdagar Frakt fr. 39 kr
Omdöme: 4/5
Erbjudande Skickas samma dag Leveranstid 1-4 arbetsdagar Frakt fr. 29 kr
Omdöme: 4/5
Erbjudande Fri frakt Leveranstid 2-3 arbetsdagar Frakt 0 kr
Omdöme: 4/5
Erbjudande Bläckpatroner fr. 1 kr Leveranstid 1-2 arbetsdagar Frakt fr. 49 kr

Vad är en lasertoner?

En lasertoner är en del av moderna laserskrivare och den fungerar genom att ett särskilt pulver smälts ned av värme för att forma bilder och text på ett papper. De nedsmälta tonerpartiklarna skapar innehållet som du ser på pappret och när pulvret i lasertonern är slut måste den bytas ut. Det går att köpa en lasertoner på nätet eller i fysiska butiker och du behöver alltså inte inhandla en ny skrivare helt och hållet. Pulvret i tonern består av kol och polymer.

Fördelarna mot färgpatroner är att de håller mycket längre och det i sin tur genererar billigare utskrifter. Nackdelen är att en lasertoner kostar mer att köpa och de är sämre på att skriva ut foton än bläckpatroner. En laserskrivare kostar även mer pengar att inhandla än vad en bläckskrivare gör, vilket kan vara ett minus för vissa. Du bör även jämföra lasertonerkasetter från olika märken innan du bestämmer dig för ditt inköp. Detta kan göras via sajter som exempelvis Pricerunner eller Prisjakt.

Jämför lasertoner

Nätet är fyllt av sajter där du kan jämföra skrivare och deras tillbehör och när det kommer till en lasertoner hittar du många olika märken att välja mellan. Det viktigaste när det gäller att välja tonerkasetter är att jämföra pris. Det finns många märken som har exakt samma funktionalitet och det enda som skiljer dem åt är priset. Ta också reda på hur många sidor den klarar av att skriva ut, antal i förpackningen, pris per styck och så vidare.

Du kan även sortera och filtrera tonerkasetter enligt pris och märke. Det allra viktigaste är givetvis att den passar just din skrivare. De brukar levereras enligt skrivarens märke, vilket gör det enkelt för dig att filtrera fram endast de tonerkasetter som passar din specifika skrivare. Sidor som Prisjakt och Pricerunner brukar även visa vilka sajter som säljer dem billigast. Du avgör givetvis själv vilken butik du vill köpa tonerkasetter ifrån men kom ihåg att längre leveranstider kan förekomma om du beställer från utlandet.

Köpa lasertoner utomlands

Du kan även välja att handla på nätbutiker som Aliexpress och liknande, vilka är baserade i Kina. Detta innebär dock längre leveranstider än vanligt och det är inte ovanligt att få vänta några veckor på paketet. Den stora fördelen med dessa nätbutiker är att du kan hitta mycket billigare tonerkasetter men risken finns att de är av sämre kvalitet. Detta är dock en risk som många väljer att ta idag. Om du vill ta den risken eller inte är något du bör fundera över innan du beställer lasertoner.