Inky

Inky är ett företag som sedan starten 2007 har erbjudit prisvärda bläckpatroner, toners, kontorsmaterial och även en hel del elektronik. I sortimentet hittar du mängder av produkter som kan underlätta din vardag, särskilt om du är i regelbundet behov av en skrivare.

Sammanfattande betyg

produkter
erbjudanden
kundtjänst

Totalbetyg

3.5 av 5
Till butiken

Inkys produkter

3 / 5

Är du ute efter bläckpatroner eller toners kan du enkelt hitta rätt direkt på startsidan genom att ange vilken typ av skrivare du har. Du kan även klicka direkt på det märke din skrivare har för att snabbare hitta de produkter du söker.

Inky är helt enkelt en sajt som erbjuder det mesta, inte minst inom mobiltillbehör. Alla beställningar ger dig som köpare 30 dagars öppet köp och full garanti.

Inkys erbjudanden

3.5 / 5

Inky erbjuder i dagsläget inga rabattkoder för ett billigare köp men däremot erbjuds en väldigt förmånlig prisgaranti. Denna prisgaranti innebär att du alltid kommer hitta de billigaste alternativen när det gäller bläckpatroner eller tonerkassetter, då Inky ger dig tillbaka mellanskillnaden plus ytterligare 20 %.

Garantin gäller dock enbart om du kontaktar kundtjänsten inom 30 dagar efter det att du har genomfört ditt köp. Produkterna hos det andra företaget måste dessutom vara av samma varumärke och ha samma prestanda. Detta är såklart en mycket förmånlig garanti som du verkligen bör utnyttja om du vill spara några extra kronor på ditt köp.

Inkys kundtjänst

3.5 / 5

Självklart erbjuder Inky en hjälpsam kundtjänst som du alltid kan vända dig till om du har problem eller frågor. Denna når du snabbt och enkelt via mail. Tyvärr finns ingen support via telefon men Inky gör alltid sitt bästa för att ge dig så snabba svar som möjligt.

Dessutom erbjuds en hjälpsam och omfattande sektion för de vanligaste frågorna, där Inky i förväg har svarat på frågor som kunderna brukar ställa. Om du vill titta närmare på köpvillkoren hittar du dessa längst ner på sidan. Inky är helt klart ett alternativ för dig som är ute efter billiga tillbehör till din skrivare och mycket mer!