Eko-print

Eko-print var till en början en påfyllningsbutik där besökare och kunder kunde fylla på använda bläckpatroner – därav eko i namnet. Med tid började företaget även att köpa in nya bläckpatroner och toners och sedan dess har Eko-print fortsatt att växa.

Sedan starten 2008 har en hemsida och ett lager i Tyresö byggts upp för att du som kund både ska kunna hämta själv och få leveranser direkt till hemmet. Eko-print strävar efter en klimatsmart skrivarförbrukning där du som konsument ska spara på både plånboken och miljön.

Sammanfattande betyg

produkter
erbjudanden
kundtjänst

Totalbetyg

4.5 av 5
Till butiken

Eko-prints produkter

4.5 / 5

Företaget erbjuder förutom bläckpatron och toner även andra typer av produkter som kan tänkas användas i en kontorsmiljö, som papper, datortillbehör och belysning. Behöver du förnya eller fylla på dina bläckpatroner kan det därför vara en bra idé att samtidigt se över vad som saknas på skrivbordet eller på kontoret.

För dig med miljöpatroner så erbjuder sig Eko-print att ta hand om dina gamla patroner och återvinna dessa på ett korrekt och miljövänligt sätt. Med bläckpatronerna du beställer kommer helt enkelt en frankerad returpåse där du lägger dina förbrukade patroner för att skicka tillbaka dessa till Eko-print.

Eko-prints erbjudanden

4.5 / 5

Eko-print arbetar inte i någon större utsträckning med rabattkoder och erbjudanden. I vissa fall kan rabattkoder som ger dig som kund fri frakt finnas, och ibland även en procentuell rabatt på hela din köpsumma. Utöver det fokuserar företaget på att hålla nere priser på hela sortimentet istället för endast vissa utvalda delar. Som besökare kan det löna sig att hålla koll på Eko-prints hemsida där det kan dyka upp erbjudanden på utvalda produkter.

Eko-prints kundtjänst

4.5 / 5

Eko-print har en kundtjänst där du kan få hjälp med såväl din beställning som med dina skrivarproblem. Med lång erfarenhet och stor kunskap om skrivare, patroner och toner kan Eko-prints kundtjänst med stor sannolikhet hjälpa dig med ditt ärende. Du får enklast tag på kundtjänsten via telefon där de finns tillgängliga under normala kontorstider.

På hemsidan finner du även en mängd svar på vanliga frågor. Här kan du få allt från tekniska frågor till frågor om leverans av din beställning besvarade. Skulle det vara kö fram till telefonsupporten så kan du med andra ord hitta svaren på din fråga direkt på sidan istället.