112ink

112ink är ett företag på nätet som säljer allt från bläckpatroner och toners till blandat kontorsmaterial. Alla beställningar är fraktfria och företagets affärsidé är att erbjuda varor till ett konkurrenskraftigt pris. Alla bläckpatroner och toners erbjuds med öppet köp och full garanti.

Sammanfattande betyg

produkter
erbjudanden
kundtjänst

Totalbetyg

4 av 5
Till butiken

112inks produkter

4 / 5

Bland produkterna kan du, förutom bläckpatroner, hitta allt från kuvert till plastbestick. Det finns ett bra utbud av produkter med ett bra pris och eftersom det är en butik på nätet är den alltid öppen. De skickar varor varje dag, förutom helger. När du beställer för första gången får du dessutom 7 % rabatt nästa gång du köper något.

112inks erbjudanden

5 / 5

Första gången du gör ett köp på hemsidan blir du medlem i 112Bonus. Det är ett helt kostnadsfritt medlemskap och ger dig 7 % rabatt nästa gång du gör en beställning, samt alla nästkommande köp efter det. Enkelt sagt är det en trogen kund-bonus.

Det går även att hitta rabattkoder då och då samt andra erbjudanden. Vad du måste komma ihåg då är att din trogen kund-bonus inte går att kombinera med andra rabatter. Så vill du använda en rabattkod är det bra om du tar reda på ifall den rabatten ger dig ett bättre pris eller om det räcker med dina 7 % rabatt.

112inks kundtjänst

3 / 5

Har du frågor eller behöver hjälp kan du skicka ett mejl till info@112ink.se så hjälper de dig så fort de kan. De har ingen garanterad svarstid, vilket gör att det kan ta en stund.

Tyvärr finns det varken telefonsupport eller en chatt så behöver du hjälp på direkten kan du bli lite småbesviken.

Vad du kan göra om det är något du undrar över och behöver snabb hjälp med är att besöka 112inks FAQ. Där hittar du en lista med de vanligaste frågorna och svaren, bland annat om betalning, leverans, hur dina uppgifter behandlas, information om GDPR och mer. Kontaktinformationen hittar du på 112inks hemsida.