Eko-print

Betalningsalternativ

  • Kreditkort
  • Direktbetalning
  • Förskottsbetalning
  • Avbetalning
  • Faktura
  • PayPal
Länk: http://www.eko-print.se
Supersnabb leverans, ringde en dag och hade bläckpatronen i brevlådan nästa dag!
Ingvar
Supersnabb leverans och trevligt bemötande! Jag rekommenderar Eko-print till alla mina vänner!
Erik
Eko-print redde ut felleveransen till mig på ett mycket bra sätt. Sen dess har jag handlat hos dem flera gånger och är mycket nöjd med både leveranstid, kvalité och priser.
Bo Karlsson
Aldrig mer Eko-print! Leveransen var snabb men jag fick fel toner levererad. Sen fick jag ingen faktura utan bara en påminnelsefaktura med 60:- i straffavgift. De är heller inte billigast så det blev en dyr toner. Bytet av toner funkade bra och den nya tonern jag fick fungerar som den ska, alltid något. Företaget behöver nog se över sina rutiner med Klarna.
Bo Karlsson
Super snabb säljare.
Trevlig bemötande med professionell inställning.
Bästa rekommendationer
från en nöjd kund.
A Nöjd kund
Eko-print är ett förbaskat bra företag, det skall ni veta. Alltid trevligt bemötande och oerhört god och snabb service!!!
Bertil
Oerhört trevlig kundservice som direkt löste mitt problem med en krånglande tonerkassett genom att erbjuda en ny utan kostnad. Tonerna levererades efter 18 timmar vilket jag aldrig trott, när de skulle skickas över halva Sverige.
Nils Erik
Ska man sammanfatta något om EKO-print i lite kortare ordalag så blir det så här: positiva, snabba med kunnighet i bemötandet, representerande kvalitetspatroner till bra priser, snabba och säkra leveranser.
Lars, kund i flera år
Suverän service!! Fick en svart patron som inte funkade.. Ringde och pratade med en jättetrevlig tjej och redan dagen därpå kom en ny, fungerande, patron!! Mycket nöjd!!
Bitten Nicander
Jag är jättenöjd med Eko-prints produkter och service. Gillar skarpt återanvändnings tänket. Och kul att ni är på alerten!
Maureen i Säffle