Användarvillkor

Dessa villkor styr ditt användande av webbplatsen Bläckpatron.se som drivs av Comparico AB. Bläckpatron.se är en oberoende, opartisk och för dig som användare kostnadsfri prisjämförelsetjänst av bläckpatroner, toner och fotopapper. Genom att använda vår webbtjänst godkänner och accepterar du dessa villkor och regler. Om du inte godkänner villkoren och reglerna i detta avtal ska du omedelbart lämna webbplatsen.

Prisangivelser och annan information
Den produkt- och prisinformation som visas på Bläckpatron.se är hämtad direkt från återförsäljarna eller andra relevanta källor. Vår målsättning är att all information på webbplatsen skall vara dagligt uppdaterad, korrekt och fullständig. Vi kan dock inte garantera fullständig tillförlitlighet eller korrekthet för den information som presenteras på Bläckpatron.se eller hållas ansvariga för några beslut som du har fattat baserat på den information som finns på webbplatsen, eftersom informationen hämtas in från tredje part. Vi uppmanar dig att själv undersöka priser och fakta innan du gör ett köp för att verifiera att informationen är exakt.

Begränsat ansvar
Bläckpatron.se kan inte ställas till svars för om webbplatsen inte är tillgänglig eller om någon information eller funktion inte fungerar som förväntat. Bläckpatron.se kan heller inte hållas ansvarig för någon skada eller förlust som inträffat på grund av en affär med någon av de återförsäljare som listas hos oss. Alla åtgärder du vidtar med anledning av information tillhandahållen på denna webbplats sker helt på ditt eget ansvar.

Skyddat material
Allt material på Bläckpatron.se, som text, grafik, logotyper, ikoner och bilder tillhör Bläckpatron.se eller dess angivna återförsäljare. Allt material på webbplatsen är skyddat av upphovsrättslagen och motsvarande lagstiftning i övriga länder än Sverige. Otillbörlig användning eller spridning av materialet på webbplatsen kan medföra straffpåföljd eller skadestånd.

Övrigt
Bläckpatron.se förbehåller sig rätten att när som helst ändra användarvillkoren genom att uppdatera denna sida.